Създаден за интензивна работа

С оперативно тегло от 41.5 тона, Dressta TD-25 е създаден за интензивна работа в тежки минни и строителни условия, както и за сметища.

DRESSTA TD-25

Характеристики

Мощност:      280 kW

Двигател:      Cummins/QSX 15/T4F

Въртящ момент:      1993 Nm

Трансмисия:      Powershift (превключваема под товар)

Брой предавки:      6 предни/6 задни

Максимална скорост:      10.30 км/ч - напред / 12.20 км/ч - назад

Стъпка на опорните плочи:      250 мм

Горивен резервоар:      770 л

Гребло:      9.60 м3

Височина до края на ROPS кабината:      3800 мм

Просвет:      576 мм

Ширина по веригите:      2700 мм

Дължина на веригите:      3270 мм

Ширина на греблото:      4050 мм

Специфичен натиск върху опорната повърхност:      96 kPa

Работно тегло:      41 250 кг

DRESSTA TD-25

Контрол на точността

Управляващите системи поддържат пълна мощност до двете вериги по всяко време за отлично сцепление и бързо завиване - дори по склонове или разхлабена земя. Ергономичните джойстици позволяват прецизен контрол и предсказуема реакция при работа с веригите, греблото или рипера.

Изключителна трайност

Основната структура е от една част и създава изключително здрави булдозери, способни да работят в най-екстремните условия. Усъвършенстваната конструкция на ходовата част и основната структура изолира задвижващите и силовите агрегати от ударни натоварвания, за да осигури оптимална дълготрайност на машината.

DRESSTA TD-25
DRESSTA TD-25

Комфорт на оператора

Булдозерите Dressta са оборудвани с безопасен, ергономичен дизайн на кабината и пъргава система за управление, за максимален комфорт по време на дългия работен ден. Видимостта отпред и отзад позволява пълен изглед на работната среда, а ефективните отоплителни и климатични системи поддържат желаната работна температура, дори при изключително гореща или студена външна среда.

предимства

Защо да изберете машината

Check Icon
Ефективен достъп за ремонта

Модулното разположение на нашите булдозери е проектирано за лесен достъп - всеки основен компонент може да бъде обслужен или заменен на работния терен само за няколко часа, без да се наложи машината да отива в сервиз.

Check Icon
Множество опции за гребла и рипери

Dressta предлага рипери и гребла за използване в различни приложения. Единични рипери за дълбоко рипероване или многозъбни рипери с конфигурируеми размери, до прави или универсални гребла. Dressta може да предложи приставки, които отговарят на вашите изисквания.

Check Icon

Check Icon

за марката

Доказани професионалисти на пазара

Dressta
Евро Сълюшънс е вносител на булдозери и тръбополагачи Dressta. Dressta има богато наследство и се разрасна до световен производител на тежко строително оборудване, известен с конструирането на издръжливи, мощни машини за най-тежките приложения – от минни или булдозери за сметища до тръбополагачи за нефт и газ.

Имате интерес към тази машина?

Свържете се с нашия екип, който ще Ви консултира и ще отговори на всичките Ви въпроси.

Направете запитванеИзтеглете брошура
DRESSTA TD-25