10/01/2022
7 минути четене

TD-15M Series-2 - най-новият булдозер на DRESSTA

Маркетинг
Dressta
TD-15M Series-2 - най-новият булдозер на DRESSTA
Написано от:
Евро Сълюшънс

Имаме удоволствието да представим на посетителите на Асоциацията на търговците на едра строителна техника - АТЕСТ (в периода 30.03 - 02.04.2022 г.), DRESSTATD-15M Series-2, най-новият булдозер на DRESSTA.

С тегло от 20-22 тона, TD-15M Series-2 разполага със следните подобрения:

- Изцялонова кабина, с 33% повече видимост; нова виброизолираща, ергономична, отопляемаседалка

- Новиергономични електро-хидравлични джойстици за изключително точен контрол и прецизностна движенията на греблото – подходящо при строителство на пътища

- Новафункция - интелигентен режим на скорост на греблото - дава ви несравнимо нивона контрол с 3 режима - Бавен, Неутрален и Бърз, всички перфектно калибрирани.

-Възможност за оборудване с уникално гребло за въглища с обем 9.8м³, което същоще бъде изложено 

DRESSTA TD-15M Series-2 е единственият булдозер с възможност за монтаж на еднозъб рипер в този клас, което го прави перфектния избор за дълбоко рипероване.

Новото специализирано гребло за въглища с обем 9,8м³ пък му дава еквивалентна производителност на булдозер с 20% по-голямо тегло, което го прави най-икономичното решение за ТЕЦ.

Новите джойстици, подобрената кабина и точният контрол на греблото са оптимизирани за изграждането на инфраструктурни обекти като пътища, където работните дни са дълги и прецизността е изключително важна.

Свържете се с нас за повече информация.

Написано от:
Евро Сълюшънс
No items found.
Новини

Прочетете още

Багер товарачи Cukurova
Маркетинг
Cukurova
10/01/2022
3 минути четене
Багер товарачи Cukurova

Посетителите на Асоциацията на търговците на едра строителнатехника - АТЕСТ (в периода 30.03 - 02.04.2022 г.) ще видят облизо комбиниран...

Прочетете повече
Сонди Comacchio - линия GEO
Маркетинг
Comacchio
11/01/2023
5 минути четене
Сонди Comacchio - линия GEO

„Евро Сълюшънс“ ЕООД представя линията сонди GEO наиталианския производител Comacchio – за извършване на сондажиза геотермални системи, кладенци за...

Прочетете повече
TD-16N - най-новият булдозер на DRESSTA
Маркетинг
Dressta
10/12/2022
7 минути четене
TD-16N - най-новият булдозер на DRESSTA

За нас е огромно удоволствие да представим най-новия булдозер на DRESSTA –TD-16N, който ще може да видите и в България в началото на новата годи...

Прочетете повече
свържете се с нас

Имате нужда от съдействие?

Екипът на Евро Сълюшънс ЕООД е готов да Ви съдейства във вземането на най-правилното решение. При нужда от съдействие, запитвания за машини и сервиз не се колебайте да се свържете с нас.

Свържете се с нас