Logset 6HP GTE
Дърводобивна техника

Logset 6HP GTE

Осем колела за супер производителност

6HP GTE е бърза и лесно маневрираща машина, коята е предназначена за отгледна, както и средна по размер гола сеч. На такива обекти машината е с оптимална производителност. 6HP GTE е стабилна машина която вдига нивото на комфорт на оператора на нови нива. Осемте колела предоставят превъзхдна производителност на всички терени; отлчина теглителна сила и стабилност на стръмни терени и плаване на мека почва. А с тракове вече можете навсякъде.

Logset 6HP GTE

Характеристики

Колесна формула - 8X8

Оперативно тегло - 21 тона

Двигател - AGCO Power 74 LFTN EU Stage V

Мощност - 190 kW (258 к.с.)

Въртящ момент - 1130 Nm

Обем на резервоара на гориво - 495 литра

AdBlue резервоар 40 л

Трансмисия - Хидростатична

Максимално бутащо усилие - 171 kN

Скорости 2

Хидравличен дебит 190 л/мин

Резервоара на хидравликата - 305 литра

Контролна система - TOC 2

Гуми Предни - 710/45-26.5 Опции 600/55-26.5, 800/40-26.5

Гуми Задни 710/45-26.5 Опции 600/55-26.5, 800/40-26.5

Кранова уредба

Модел - Mesera 221 H

Повдигащ момент - 188 kNm

Обхват - 8,3 / 10 / 11 m

Режещи глави: TH55, TH65

Logset 6HP GTE

Всичко за оператора

Вашата машина е добра до колкото я чуствате. Кабината ни има страхотна репутация за добра видимист, просто и ниско ниво на шум. Управлението може да се настрои спрямо нуждите на оператора.Системата за контрол TOC-MD 2 Ви снабдява с най-важната информация. Всички важни неща така че оператор да се спрява безупречно всеки ден, колко и да е дълъг!

Най-модерната технология

Logset горски харвестъри са феноменален пример за модерните техноогии. Изключително корава стомана комбинирана с 150 000 - 200 000 реда компютърен код, и най-новите електрически и хидравлични иновации. Всичко е направено за максимална производителност, без да натежава на оператора, и да е надеждно всеки ден.

Logset 6HP GTE
Logset 6HP GTE

Подвижност е моето име

Logset харвестъри са много подвижни. Гумите плътно следват пътя и дори най-тесните завои са възможни със страхотен баланс. Добрата подвижност позволява на големи харвестери да работят на малки обекти, гарантирайки Ви машина за всички видове дърводобив.

предимства

Защо да изберете машината

Check Icon
Персонализиран контрол

Може да персонализирате много от нашите настройки, така че да са точно за Вас. Няма нужда да търсите копчета, сложете ги където искате.

Check Icon
Кабина с накланяне и ротация

Кабината на харвестъра се нагласява спрямо разликите в терена така, че оператора винаги да седи в право положение. Ротацията позволява да имате най-добрата видимост когато сечете.

Check Icon
Устройство за затваряне на кабината

Една много проста, но супер джаджа - вратата на кабината може да се отвори или затвори само с пръст. Пневматичната ръчка за затваряне е идеална за ветровити дни или много стръмни терени.

Check Icon
Машините на Logset са измислени лесно да се поддържат

Всички важни точки за обслужване и основните компоненти са лесно достъпни. Резервоарите за гориво и хидравлика лесно могат да се обслужат. Радиаторите се чистят за минути. Всички филтри са сложени на места, позволявайки лесната им смяна.

за марката

Доказани професионалисти на пазара

Logset
Logset са финландски производител на горски машини с повече от три десетилетия опит в изграждането на висококачествени горски машини. Техните машини са известни със своята издръжливост и нисък разход на гориво. Тяхната цел е да обслужат техните клиенти през целия живот на машината.

Имате интерес към тази машина?

Свържете се с нашия екип, който ще Ви консултира и ще отговори на всичките Ви въпроси.

Направете запитванеИзтеглете брошура
Logset 6HP GTE
вижте още

Подобни продукти

No items found.